Accessoires

Voor het aanpassen en/of renoveren van ventilatiesystemen leveren wij kant en klare filterramen waarin eenvoudig diverse soorten luchtfilters gemonteerd kunnen worden. Deze montage geschiedt met behulp van klemmen die op diverse posities in de ramen geplaatst kunnen worden en zodoende de ramen geschikt maken voor meerdere filterdiktes.

Filterframes

 

Tijdens onderhoudswerkzaamheden aan ventilatiesystemen worden gelijk met de luchtfilters ook vaak de eventueel aanwezige V-snaren vervangen. Wij leveren derhalve ook V-snaren welke samen met de luchtfilters verpakt kunnen worden.

Om op een veilige en schone wijze onderhoudswerkzaamheden aan filterinstallaties uit te kunnen voeren is het van belang dat monteurs over de juiste materialen beschikken. Om onze klanten hierbij zoveel mogelijk te ondersteunen leveren wij PBM sets en stevige afvalzakken welke met de filters meegeleverd kunnen worden.

 

 

Naast filters en andere onderhoud benodigdheden leveren wij tevens filterkasten op maat, al of niet voorzien van een ventilator. Deze kasten kunnen voorzien worden van elk type filter in ons assortiment of een combinatie van filters. 

 

Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?