Drukverschilmeters

 

Drukverschilmeters

Drukverschilmeters zijn de meest objectieve instrumenten voor het kunnen bepalen of een luchtfilter het einde van zijn economische levensduur heeft bereikt.

Luchtfilters dienen, indien mogelijk, aan het einde van hun economische levensduur gewisseld te worden om onnodige kostenverhoging te voorkomen.
In de regel is dat zodra het drukverschil over het filter tijdens bedrijf een waarde heeft bereikt van 250 Pascal. Op dat moment is de verhouding tussen financiële afschrijving van het filter en oplopende energiekosten optimaal.

Wij leveren een compleet gamma Dwyer drukverschilmeters en accessoires ter vervanging van defecte en/of verouderde drukverschilmeters en voor filterinstallaties waar nog geen drukverschilmeter aanwezig is.

Voorbeelden van drukverschilmeters die wij leveren zijn de analoge meters type Magnehelic en Minihelic en schuine buismanometer Mark II. Indien gewenst plaatsen wij deze meters voor u op locatie.

 

Drukverschilmeter Magnehelic

 

Tevens leveren wij allerhande montagematerialen voor de betreffende drukverschilmeters.

  

Klik hier voor documentatie of neem contact opmet een van onze adviseurs voor een advies welke drukverschilmeter voor uw filterinstallatie het meest geschikt is.

 

Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?