Luchtreinigers voor kinderdagverblijven

Het belang van schone lucht voor kinderdagverblijven
De lucht die we inademen heeft een grote impact op ons leven. We kunnen dagen overleven zonder voedsel en water, maar slechts een paar minuten zonder lucht.
De kwaliteit van de lucht die we inademen is ook van essentieel belang voor ons welzijn. Hoe minder allergenen, micro-organismen en chemische verontreinigende stoffen wij inademen, hoe kleiner de kans om ziek te worden.

Allergeenvrije ruimtes
Met name kleine kinderen en mensen met aandoeningen aan luchtwegen hebben baat bij een schone en allergeenvrije binnenlucht. Deze groepen zijn bijzonder kwetsbaar voor luchtvervuiling. Fijnstof en andere vervuiling kan de ontwikkeling van de longen van opgroeiende kinderen remmen en tevens grote gezondheidsproblemen veroorzaken.

Luchtreinigers van IQAir bieden hierbij de perfecte ondersteuning en worden wereldwijd ingezet door bijvoorbeeld ziekenhuizen, gezondheidscentra en onderzoeksinstituten.

Topkwaliteit luchtreinigers
De bewezen kwaliteit van IQAir luchtreinigers wordt door geen enkele andere luchtreiniger geëvenaard. 

IQAir luchtreinigers verwijderen o.a.:

  • gevaarlijk fijnstof
  • bacterieën
  • virussen
  • pollen

Afhankelijk van het type luchtreiniger verwijderen deze tevens gassen en geuren zoals bv:

  • VOC's die vrijkomen uit meubels maar ook uit verf en lijm
  • geuren van ontsmettingsmiddelen en incontinentiegeuren
  • uitlaatgassen

Fluisterstil
Dankzij hun fluisterstille ventilator kunnen IQAir luchtreingers dag en nacht aan blijven staan zonder dat deze de nachtrust verstoren of als hindelijk worden ervaren.

Superieure luchtfiltratie
Voor het verwijderen van bacteriën, virsussen, zwevende deeltjes en organismen zijn de luchtreinigers voorzien van HEPA filters op ziekenhuis niveau (H12/H13). Voor het verwijderen van gassen en geuren wordt gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde filtermedia als aktiefkoolstof en/of een chemisorbant.

IFB Filtertechniek bv levert als specialist op het gebied van schone lucht diverse luchtreinigingssystemen voor specifieke toepassingen.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?