Persoonlijke luchtreinigers IQAir Atem

De IQAir Atem creëert uw persoonlijke Schone Lucht Zone

De IQAir Atem is een revolutionaire compacte persoonlijke luchtzuiveringsinstallatie die is ontworpen om u te voorzien van zuivere lucht in uw persoonlijke ruimte. De gezuiverde lucht wordt rechtstreeks aan u geleverd binnen uw individuele ademzone.

Ideaal voor mensen met aandoeningen aan het ademhalingssysteem, mensen met hooikoorts of allergieën, ...

 

 

 

 

Atem maakt het u makkelijk om schone lucht in te ademen

In tegenstelling tot kamer luchtreinigers die uren bezig zijn met het reinigen van de lucht in een kamer is de IQAir Atem klein, energiezuinig, stil en kunnen de lucht die u inademt in een kwestie van seconden verbeteren.

Waar kamer luchtzuiveringsinstallaties de lucht in een hele kamer reinigen levert de Atem een zachte, geconcentreerde stroom van schone lucht naar de belangrijkste plaats: uw individuele ademzone.

Als een virtueel masker vermindert de Atem de concentratie van luchtverontreinigende stoffen en allergenen in uw ademhalingsgebied.

Het unieke design en de compacte  grootte van de Atem geeft u beheer over de kwaliteit van de lucht die u inademt in vervuilde binnenruimten waar u zelf geen controle heeft over de kwaliteit van de omgevingslucht . Dit maakt de Atem een ideale reisgenoot, waar het leven of uw werk u ook heenvoert.

 

 

Unieke Touch en Smartphone bediening

 

De Atem is geavanceerd en toch eenvoudig te gebruiken.
Een simpele aanraking van het logo start de Atem op en maakt het mogelijk de stroom van schone lucht aan te passen.

De Atem kan ook worden bediend met IQAir Atem smartphone app voor iOS en Android.

 

 

 

 

Hoogwaardige luchtfiltratie

De Atem is voorzien van topkwaliteit componenten welke ontwikkeld zijn in Zwitserland. 

Voor het creëren van schone ademlucht wordt een Atem HyperHepa filter toegepast met een efficiency van ≥99% voor deeltjes van 0,3 Micron. Ter vergelijk, de gemiddelde dikte van een mensenhaar is 50 tot 70 Micron.

Neem voor een vrijblijvende prijsopgave of aanvullende informatie contact op met een van onze medewerkers.

 

Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?