Filters voor voedingsmiddelenindustrie

Om het risico van besmetting of vervuiling door verontreinigde lucht tijdens fabricageprocessen binnen voedselverwerkende bedrijven te minimaliseren hebben wij diverse filters in ons assortiment die hier bij uitstek geschikt voor zijn.

Niet alleen verwijderen deze filters fijnstof, maar voorkomen tevens, afhankelijk van het type filter, de groei van schimmels en bacteriën in de filters. Dit dankzij een behandeling met een bacterie- en schimmelremmend medium. Deze synthetische zakkenfilters type ISF Bio voldoen aan de Öko-Tex standaard en zijn ATW-IVENSYS en SAS Hagemann gecertificeerd. Tevens voldoen de filters aan de VDI6022 norm en de FDA 21 CFR 177 norm.

Het glasvezelmedium dat gebruikt wordt voor de fabricage van onze glasvezel zakkenfilters voldoet aan het Europese regelement n°1935/2004 van 27 oktober 2004 voor geschiktheid voor contact met voedsel. Certificaten hiervoor kunt u downloaden via de betreffende productpagina's. 

Een aantal filters die veelvuldig gebruikt worden staan hieronder afgebeeld. Een uitgebreid overzicht van ons leveringsprogramma vindt u onder de menu's Filters en Accesoires. Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met een van adviseurs.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?