Exact Software ademt schone lucht

Binnen de samenwerking tussen IFB Filtertechniek en Koomen Installatie hebben beide bedrijven veel aandacht voor het leveren van kwaliteit en service door specifieke aandacht voor elke klant. Net zoals opdrachtgever Exact Software. Exact helpt andere bedrijven bij de digitalisering van de boekhouding. In samenwerking met IFB Filtertechniek helpt Koomen Installatie op hun beurt door het leveren van de schone binnenlucht bij Exact in Zwolle.

Optimale bescherming tegen fijnstof
Exact Software weet dat luchtkwaliteit in hun werkomgeving belangrijk is voor de gezondheid. Met name voor de werknemers maar ook voor klanten en relaties die op locatie komen is schone lucht van belang, zeker in deze tijden. Op basis van de richtlijnen van Eurovent en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is door Koomen en IFB Filtertechniek geadviseerd de NW95 ePM1-70% als toevoerfilter toe te passen. Deze 'richtlijn 4/23' voor het selecteren van luchtfilters is gebaseerd op de vervuiling in de buitenlucht (ODA) en de gewenste binnenluchtkwaliteit van het pand (SUP) en schrijft in dit geval een minimale efficiency van ePM1-70% voor. Dankzij het hoge stof houdende vermogen en de lage aanvangsdruk als gevolg van het unieke wave design, verbruiken NW filters minder energie, stoten ze minder CO₂ uit en gaan ze een stuk langer mee.

Luchtkwaliteitsmeting toont schone binnenlucht
Niet alleen aan de hand van het advies, maar ook aantoonbaar aan de hand van data zorgen de NW95 luchtfilters voor een goede luchthuishouding binnen Exact in Zwolle. Op basis van de richtlijnen van Eurovent en de WHO zijn de gemeten concentraties (PM10, PM2.5 en PM1) ruim onder de advieswaardes. Een succesvolle samenwerking tussen Koomen Installatie en IFB Filtertechniek en natuurlijk goed nieuws voor Exact.

Wilt u weten of uw binnenluchtkwaliteit op een goed niveau zit? Neem dan gerust contact met ons op voor een luchtkwaliteitsmeting of lees meer op onze website.

Heeft u een vraag?