ProScreen® beschermt uw installatie en bespaart onderhoudskosten

ProScreen® beschermt de warmtewisselaar van uw installatie tegen grof vuil zoals bladeren, insecten en pollen. Denk aan het beschermen van koeltorens, chillers, dry coolers en de inlaat van de luchtbehandelingsinstallaties. Door de lage weerstand en het feit dat ieder Air Intake Screen custom-made gemaakt wordt, kan het worden toegepast op elk fabricaat en type.

Toepassing en voordelen

ProScreen® wordt toegepast aan de buitenzijde van de installatie en zorgt ervoor dat grof vuil en andere deeltjes niet kunnen binnendringen. Hierdoor wordt bij warmtewisselaars de warmteoverdracht op een optimaal niveau gehouden wat resulteert in een betere efficiency en lagere energiekosten van de installatie. In vergelijking met de standaard reiniging van de warmtewisselaar kunnen de Air Intake Screens eenvoudig vanaf buitenaf worden gereinigd waardoor dit aanzienlijk scheelt in onderhoud. Samenvattend levert dit de onderstaande voordelen op: 

  • Beschermt uw installatie tegen vervuiling
  • Reduceert uw energieverbruik
  • Reduceert onderhoudskosten
  • Lager risico op het uitvallen van de installatie
  • Verlenging levensduur van uw installatie

Het Air Intake Screen heeft een levensduur van 10+ jaar en wij geven 5 jaar garantie op het materiaal. Het materiaal is tevens makkelijk te monteren en demonteren door ons ontwikkelde bevestigingssysteem. Wij kunnen het ook voor u inmeten en monteren.

 

Lees onze documentatie voor meer technische specificaties over ProScreen® en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. 

 

   

Heeft u een vraag?