Blog: Afroeporders; een jaar lang geen omkijken naar de bestelling van uw luchtfilters

Jesse Fok

Team Leader Inside Sales Support

16 december 2020

Het jaar 2020 is alweer bijna voorbij. En wat een bijzonder jaar was het. Normaal gesproken is de maand december een maand waarin er nog veel onderhoudsprojecten moeten worden afgerond én daarbij wordt er alweer een planning gemaakt voor het nieuwe jaar. Komt u er achter dat door alle hectiek verschillende materialen voor onderhoudsprojecten in december of januari nog met spoed moeten worden ingekocht en vraagt u zich af of dit nog wel lukt? Dit kunt u voortaan voorkomen; plaats bij ons afroeporders!

Hoe werkt het?
Afroeporders zijn orders die ver vooruit geplaatst worden, waardoor u er als klant geen omkijken meer naar heeft. Als u bijvoorbeeld in januari uw bestelling voor alle benodigde filters gedurende dat jaar inclusief de gewenste leverdata bij ons aanlevert, zorgen wij ervoor dat alles op de gewenste tijdstippen en op de gewenste locaties afgeleverd wordt. Ons ERP systeem signaleert namelijk wanneer de artikelen besteld én geleverd moeten worden. Dit gaat allemaal volledig automatisch. De luchtfilters zijn misschien een klein gedeelte van de materialen die u voor een onderhoudsproject inkoopt, maar zijn toch erg belangrijk. Mede daarom maken steeds meer van onze klanten gebruik van afroeporders om op deze manier meer tijd vrij te houden voor andere zaken of om niets te vergeten in hectische tijden.

Andere mogelijkheid
Mogelijk is uw planning nog niet tot op de dag of week bekend, maar wel welke maand de levering plaats zou moeten vinden. In dat geval kunt u al wel uw afroeporder bij ons plaatsen. Wij zorgen dat aan het begin van de maand de zending klaar staat voor uitlevering. U laat ons vervolgens weten wanneer wij de goederen dienen af te leveren.

De voordelen op een rijtje
Uiteraard staat gemak op nummer één. IFB Filtertechniek staat voor ‘het leveren van gemak’; complete ontzorging van u als klant:

• U kunt bijvoorbeeld één keer per jaar, half jaar of een aantal maanden een order met hierin uw complete filterpakket indienen. Dit zorgt er voor dat u hier verder geen omkijken meer naar heeft;
• Een ander voordeel voor u is dat u geen voorraad filters meer hoeft te hebben in uw eigen magazijn. Wij houden de producten (inclusief eventuele buitenstandaard filters) voor u op voorraad en leveren deze op het moment dat u ze nodig heeft;
• De door u opgegeven leverdata zijn tot één dag voor de gewenste leverdatum nog aan te passen. Mocht een onderhoudsproject om wat voor een reden dan ook uitgesteld worden, dan verzenden wij de goederen in overleg met u op een andere datum.

Ziet u de voordelen van het werken met afroeporders? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben bereikbaar via jesse@ifb-filtertechniek.nl of op telefoonnummer 0181-31 11 87.

Heeft u een vraag?