Blog: Hoe kiest u het juiste mondkapje met de juiste prijs?

Randy Deden
Area Sales Manager

25 mei 2020

Er is veel om te doen; mondkapjes. Ze zijn niet op voorraad, voldoen niet aan de normering, moeten daarnaast comfort bieden voor de gebruiker, maar ook het liefst herbruikbaar en fashionable zijn. Iedere dag ontvangt u als inkoper veel telefoon en mail van verschillende aanbieders. U ziet door de bomen het bos niet meer. Hoe kiest u tussen al het aanbod het geschikte mondkapje en de juiste aanbieder met de juiste prijs? 

Uiteraard ga ik u nu vertellen dat u het beste voor ons kunt kiezen, net zoals elke andere aanbieder. Waarom de DeltriGex One? De voornaamste reden; Deltrian produceert zelf het filtermedium van de DeltriGex en garandeert, met een valide certificaat, dat ze voldoen aan de EN14683 normering met een Bacterial Filtration Efficiency (BFE) van meer dan 90%. Doordat wij zelf produceren kunnen we snel en tegen een aantrekkelijke prijs leveren.

Een veilig, comfortabel én fashionable mondkapje
De DeltriGex is een mondkapje wat nét even anders is. Een zogenaamd ‘selfmade’ mondkapje wat makkelijk in een fashionable stoffen mondmasker kan worden gestoken, maar ook thuis tot een mondkapje genaaid kan worden. Comfort is een belangrijke eigenschap, aangezien de mondkapjes voortaan vaak gedragen worden in het dagelijks leven. Veel aanbieders op mondkapjesmarkt bieden mondkapjes aan met drie lagen, de DeltriGex One is een enkel laags mondkapje wat er voor zorgt dat het licht draagt, aangenaam voelt op de huid en als grootste voordeel een hoge luchtdoorlaatbaarheid heeft (> 160 l/(m².s).

 Mondkapje invoegen      

Voordelig en duurzaam; 125 keer gebruiken
De DeltriGex is dus absoluut geen standaard wegwerp mondkapje, maar een duurzaam alternatief welke de afvalberg enorm beperkt. Per verpakking zitten namelijk 5 filters en elk filter kan tot 25 keer op 60 graden gewassen worden. Dit bespaart de gebruiker veel kosten en daarnaast het milieu.

Belgische overheid kiest Deltrian
Iedere Belgische burger ontvangt binnenkort onze DeltriGex One van de overheid. Na uitgebreid onderzoek werd Deltrian gekozen voor de productie van deze ‘community masks’: https://www.youtube.com/watch?v=6Tycs_1lJMk

Meer weten over de Deltrigex?
Op www.deltrigex.com staat een online handleiding en vindt u tutorials met meer informatie. Heeft u vragen of wilt u een inkoopadvies? Neem gerust contact met mij op via Randy.Deden@deltrian.nl of (06) 13 52 95 41.

  

Heeft u een vraag?