NOx FilterBox 2.0 als oplossing voor de bouw

Een plug-and-play oplossing die als mitigerende maatregel stikstofoxiden (NOx) rond bouw-en bedrijfsactiviteiten afvangt. Een stofzuiger die stikstof opzuigt. Het bedrijf OC Filtration solutions heeft dé oplossing voor het stikstofprobleem in de bouw, dus ook voor bouwprojecten die nu noodgedwongen stil liggen. Het apparaat filtert 70.000 kuub lucht per uur. En is in staat om circa 25 kilo stikstof (NOx) jaarlijks uit de lucht te verwijderen. 

OC Filtration solutions, onderdeel van Orange Climate, heeft de stofzuiger ontwikkeld, samen met IFB Filtertechniek. De stofzuiger is eigenlijk een grote box met ventilatoren. Hij zuigt lucht aan door de ventilatoren hard te laten draaien. Vervolgens wordt de lucht door een filter geleid die de stikstof uit de lucht haalt. TNO heeft de FilterBox uitgebreid getest en de metingen laten zien dat systeem goed in staat is stikstofoxiden af te vangen. 

Wilt u meer weten over de werking van de Filterbox? Neem dan contact met op met OC Filtration Solutions via 085-0645862 of stuur een mail naar info@oc-fs.nl. 

Op onze website vindt u meer informatie, onder andere over de test die TNO heeft uitgevoerd. Lees ook het intervieuw met William Baars in het Brabants Dagblad

 

 


Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?