Elektronisch bestellen (EDI-bestellingen)

IFB Filtertechniek biedt haar klanten de mogelijkheid om elektronisch bestellingen (EDI-bestellingen) te plaatsen voor luchtfilters en V-snaren. Hierbij is het handmatig invoeren van bestellingen niet langer nodig en verloopt de administratieve afhandeling van orders vrijwel volledig automatisch. 

Elektronisch bestellen (EDI-bestellingen)

HOE WERKT HET?
Zodra de elektronische koppeling tussen het ERP systeem van IFB Filtertechniek en uw ERPsysteem tot stand is gebracht, worden de EDI berichten automatisch gecontroleerd. Wij steunen hierbij de berichten die voldoen aan
de volgende standaarden:

• INSBOU
• ICM, ICB of ICF
Andere standaarden behoren ook tot de mogelijkheden. Deze moeten echter in overleg worden geïmplementeerd.

Indien uw ERP systeem geschikt is voor EDI-bestellingen conform één of meerdere van bovenstaande standaarden, wordt het artikelbestand van IFB Filtertechniek inclusief uw inkoopcondities volledig digitaal beschikbaar gesteld. Hierna is het direct mogelijk om elektronisch te bestellen en te factureren.

Bij een elektronische verzending van de bestelling wordt deze ingelezen door het ERP-systeem van IFB Filtertechniek en zal de besteller een opdrachtbevestiging ontvangen. Deze opdrachtbevestiging wordt vervolgens automatisch ingelezen door uw ERP-systeem. Twee dagen na levering van de bestelde goederen wordt er vanuit het ERP-systeem
van IFB Filtertechniek een digitale factuur
verzonden. Deze kan ook weer direct én
automatisch worden ingelezen in uw ERPsysteem.


VOORDELEN EDI
Het gemak van EDI is duidelijk:
• Eenvoudig plaatsen van een bestelling;
• Verkleining kans op fouten;
• Tijd– en kostenbesparing;
• Bestellijsten zijn up-to-date;
• Eenvoudige facturatie;
• Geen papierstroom.

 Download hier onze leaflet over het gemak van elektronisch bestellen of lees de blog van onze IT-adviseur.

IFB Filtertechniek bv is aangesloten bij de sites 2ba en Artikelbeheer.nl

Indien u als klant ook aangesloten bent bij een van deze sites dan kunt u eenvoudig onze artikelassortiment met de bijbehorende artikelnummers en prijzen uploaden naar uw bestelsysteem.

 

2BA  Artikelbeheer

Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?