Missie en visie

IFB Filtertechniek is als handelsonderneming opgericht in 1981 en vanaf dat moment hebben wij ons steeds verder ontwikkeld als specialisten en adviseurs op het gebied van luchtfilters voor luchtbehandelingsinstallaties en WTW-units. 

Missie en visie

De missie van IFB Filtertechniek is het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten op het gebied van kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en duurzaamheid. 
Onze visie is dat wij middels interactie met onze klanten en het continue verbeteren van onze bedrijfsprocessen de belangen van onze klanten optimaal kunnen behartigen.

Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid

Wij zijn bij de samenstelling van ons assortiment uitgegaan van de begrippen kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Als klant moet u er immers op kunnen vertrouwen dat de producten die u betrekt van IFB Filtertechniek borg staan voor betaalbare schone lucht en voor een minimale belasting van het milieu. Onze filters worden uiteraard getest volgens de norm ISO 16890 en de meeste van onze filters zijn Eurovent gecertificeerd waarmee de kwaliteit van onze producten gewaarborgd is.

Onafhankelijk

Als handelsonderneming zijn wij onafhankelijk en kunnen daarmee zeer snel inspelen op de ontwikkelingen op het gebied van normen en eisen voor het gebruik van luchtfiltratie.

Up to date kennis

Wij hebben overeenkomsten met diverse Eurovent gecertificeerde fabrikanten van luchtfilters waardoor wij gebruik kunnen maken van de expertise van meerdere research en development afdelingen.
Daarnaast zijn wij als lid van de Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten betrokken bij landelijke initiatieven voor het verbeteren en verduurzamen van ventilatiesystemen en het verbeteren van de kwaliteit van binnenlucht.

  

 

De keuze ligt bij onze klanten

Bij IFB Filtertechniek staat de wens van de klant voorop. Ons programma is zo uitgebreid dat wij u meerdere opties kunnen bieden om uw ventilatiesystemen zo goed en voordelig mogelijk te optimaliseren. Indien gewenst komt een van onze adviseurs ter plaatse bij u langs voor een vrijblijvend advies. 

TCO berekening

Indien gewenst stellen wij voor onze klanten een TCO (Total Cost of Ownership) berekening op waarmee wij aan de hand van standtijden en energieberekeningen inzicht kunnen geven in de kosten voor filtratie gedurende een periode van een aantal jaren. Middels deze berekeningen zijn wij in staat samen met onze klanten te bepalen welk filter het meest gunstig is binnen een gegeven situatie en budget.

Onze service werkt kostenbesparend voor u

Dankzij onze grote voorraad van standaard producten en de korte levertijd voor niet-standaard producten hoeft u als klant van IFB Filtertechniek zelf geen voorraad meer te houden. Hiermee kunt u besparen op kosten en op opslagruimte. Om het aantal handelingen voor u en uw onderhoudspersoneel zoveel mogelijk te beperken verpakken wij de filters en eventueel benodigde V-snaren per installatie.  Dit scheelt een hoop uitzoekwerk ter plaatse zodat er een flinke tijdbesparing rerealiseerd kan worden.

Partnership

Ruim 80% van ons klantenbestand geeft aan ons meer te zien als partner dan alleen als leverancier van luchtfilters. De toegevoegde waarde van onze service en de betrokkenheid richting onze klanten is naast onze kwaliteit en gunstige prijsstelling de basis voor jarenlange samenwerking met vele installateurs en eindgebruikers.

 

Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?