Apollo Hotel Papendrecht

Met de natuur, de Drechtsteden en de wereldberoemde molens van Kinderdijk binnen handbereik ligt het in 2012 volledig gerenoveerde en uitgebreidde Apollo Hotel Papendrecht op een ideale locatie. Natasja Visser, General Manager bij het Apollo Hotel is trots op het hotel. Zij vertelt waarom het hotel in Papendrecht uniek is ten opzichte van andere hotels: "Wij proberen hier echt een sfeer te creëren waar mensen zich thuis voelen. Wij staan voor gastvrijheid in de breedste zin van het woord."

In samenwerking met IFB Filtertechniek zorgt Klimaatservice Holland uit Hardinxveld-Giessendam voor een gezonde binnenluchtkwaliteit waarin de gasten van het Apollo Hotel optimaal kunnen genieten van de gastvrijheid van het hotel. Service coördinator bij Klimaatservice Holland voor het Apollo Hotel is Arthur Koorevaar. "Bij de renovatie hebben we in samenwerking met het Apollo Hotel gekozen voor de juiste installaties en apparatuur. Sindsdien voeren wij het onderhoud zowel preventief als correctief uit", aldus de heer Koorevaar.

Klik hier voor een uitgebreid verslag over de samenwerking tussen het Apollo Hotel Papendrecht, Klimaatservice Holland en IFB Filtertechniek. Wilt u weten of ook uw binnenluchtkwaliteit binnen de WHO normen valt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een fijnstofmeting.

 

Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?