Stadsloket Oost in Amsterdam

 

De Gemeente Amsterdam heeft verschillende Stadslokketten over de stad verdeeld. Zo ook in Amsterdam Oost. Van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds bevinden zich medewerkers en bezoekers van Gemeente Amsterdam in dit gebouw. Een optimale bescherming tegen fijnstof is een must.

"De gemeten fijnstofconcentratie buiten het gebouw vind ik schokkend. Daartegenover staan de goede resultaten van de metingen binnen het pand wat betekent dat de luchtfilters goed hun werk doen en de mensen binnen het pand beschermen tegen het gevaarlijke fijnstof", aldus Richard Keirsgieter, servicetechnicus E-W bij Van Dorp en de vaste monteur bij Stadsloket Oost. In samenwerking met IFB Filtertechniek en Van Dorp minimaliseert het Stadsloket Oost de blootstelling van haar werknemers en bezoekers aan schadelijk fijnstof door toepassing van luchtfilters met een hoge filtratiewaarde, een lange levensduur en een laag energieverbruik.

Lees hier het volledige Project in beeld met de gemeten waardes fijnstof binnen en buiten, alsmede uitleg waarom er gekozen is voor de geadviseerde filters van IFB Filtertechniek. 

Stel uw vraag

Nieuwsbrief ontvangen?